Kruiden op Zolder

Gezond met kruiden, kruidenconsulten en kruidenworkshops
Natuurgeneeskundige consulten


U kunt bij mij terecht voor een Natuurgeneeskundig advies.   

Ik zet mijn brede natuurgeneeskundige achtergrond en kennis in om u zo goed mogelijk te adviseren.


Hierbij ga ik uit van een holistische mensvisie waarbij ik werk vanuit de vijf natuurgrichte principes  te weten: 

  1. energie
  2. prikkeloverdracht
  3. drainage
  4. voeding
  5. psyche


Want zonder voldoende energie  in ons lichaam kunnen wij niet tot herstel komen.  Als prikkels niet goed worden doorgegeven dan stagneert dit een juiste communicatie  in ons lijf. Verder het belangrijk dat het lichaam  zich regelmatig kan ontdoen van geestelijke en stoffelijke ballast om gezond te blijven. 

Een gepersonaliseerde goed uitgebalanceerde voeding is de basis voor een goede gezondheid. De beste dokter staat immers in de keuken. Als je niet gezond, verkeerd of onvoldoende passend eet of verkeerd suppleert dan heeft het lichaam onvoldoende of de verkeerde bouwstoffen. Kortom de genoemde natuurprincipes hebben allemaal met elkaar te maken en zullen worden meegenomen bij mijn advies.


Het eerste gesprek bestaat uit een intake waarin  ik een uitgebreide anamnese afneem. Hierin bespreken wij ook uw voedingsgewoontes en leefstijl. Het intakeformulier kunt u rustig thuis invullen en voor het eerste consult aan mij opsturen.


Deze intake vormt de basis van de behandeling en begeleiding. Als we een totaalbeeld hebben bespreken we welke natuurgeneeskundige behandelingen u kunnen ondersteunen. 


De behandeling  is ondersteunend en vervangt nooit het advies en de medicatie van een arts of specialist.


Update Corona

Naar aanleiding van de persconferentie  op 14 december j.l.  ben ik tot nader orde alleen beschikbaar voor telefonische consulten.